Vi har fått inn Nunchaku 2 kit med 5ml tank. Dette er oppfølgeren til den populære Nunchaku.
Det følger med batteri-sleeve i esken slik at man kan bruke 18650, 20700 eller 21700 batteri. Nunchaku 2 går opp til 100 watt og har honeycomb-mesh coiler. Den har en bevegelsessensor som du kan bruke for å bytte modus eller justere watt, og sammen med den nye chipen har dette da gjort at det ikke er behov for +/- kontrollknapper.
Les mer om produktet her:
https://www.nosmoke.no/uwell-nunchaku-2-startsett-5ml.html

Eleaf Istick T80 batteri mod med 3000mAh er kommet med et nytt og annerledes design enn forgjengeren Istick T40. Mod-en er kompakt noe som gjør at den sitter godt i hånden. Den har også en liten LED-skjerm som er lys og klar, det er også enkelt å endre på innstillingene. Den har en ladeport som tar USB-C-tilkobling istedenfor mikro-USB som gir raskere lading.
Les mer om produktet her:
https://www.nosmoke.no/eleaf-istick-t80-battery-mod-3000mah…

Vaporesso target mini 2 kit er en flott maskin for nybegynnere. Den har et innebygd batteri med 2000mAh og gir fra 5-50w. Tanken har en kapasitet på 2ml. Den har også toppfylling og god luftjustering på bunnen for en fantastisk dampeopplevelse.
Les mer om produktet her:
https://www.nosmoke.no/vaporesso-target-mini-2-kit.html

Freemax Fireluke 2 tank med kapasitet på 5ml. Tanken fylles på toppen med den patenterte «slide-to-open» påfyllingsmetoden. Coilene som følger med gir en fantastisk smak og godt med damp. Denne fungerer like bra som reservedel til Freemax Twister kit eller så vel som en egen tank.
Les mer om produktet her:
https://www.nosmoke.no/vaporesso-target-mini-2-kit.html