I helga har vi vært i Arendal for å bygge om butikken der. Jeg jobber litt i NoSmoke sin butikk her i Kristiansand og er på eiersiden i NoSmoke Arendal. Butikken åpnet i april i år og vi klarte faktisk å bygge butikken på en uke. Hardkjør uten like, men morro når resultatet ble så bra og velkomsten i Arendal var fantastisk. Det har ført til at butikken måtte bygges om. Vi utvidet leieområdet, flyttet kontoret til butikksjefen og reiv det gamle kontoret så butikkområdet har blitt større.
Så da tok vi ei helg i Arendal på hotell.
Selvfølgelig måtte det handles på IKEA først 🙂

Vi bodde på Thon Hotel Arendal. Et veldig fint hotell. Jeg har tidligere jobbet på hotell, så jeg er alltid pirkete når jeg bor på hotell. Det er alltid et pluss når det er små sjampoflasker og vannkoker på rommet 🙂
Og så måtte jeg jo ta bilder.
   
   
Et veldig fint rom og fin utsikt.

Ei natt borte fra pusene, våre egne og fosterpusene, så ipaden var selvfølgelig med for å sjekke at alt var ok hjemme.

I tillegg til å bygge om butikken ble det kjøpt inn en ny disk, som til sammen er ca 10 meter. Den kom selvfølgelig flatpakket og måtte settes sammen. Jeg har ingenting i mot å sette sammen møbel, så lenge det finnes en god og forståelig monteringsanvisning. Det var ikke akkurat tilfellet her…..

Lett å miste motet før man begynner….

Men det gikk jo på et vis.

Jeg kjørte hjem til kattene lørdag kveld og tilbake til Arendal igjen søndag morgen for et siste skippertak. Ble en sen kveld, men vi ble ferdig og det ble knallfint!
   
   
Disken ble ikke helt ferdig, det var forsinkelser i leveranse, så de hvite platene skal egentlig være glass. Det blir enda bedre når det er på plass!